Zvěřinový mletý kebab na kebab: 450 g mleté zvěřiny (může být směs více druhů), 150 ml smetany ke šlehání, 2 stroužky… 5. květen 2023 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Jelení závitky s pestem z medvědího česneku 8 řízků z jelení kýty, 8 tenkých plátků anglické slaniny, 8 rovných lžiček pesta z medvědího česneku, 200… 1. duben 2023 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Pesto z medvědího česneku velký svazek medvědího česneku, 50 g slunečnicových semínek, 40 g parmezánu, 4 lžíce olivového oleje extra virgin, 2… 13. březen 2023 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Prsa z divoké kachny se sladkokyselou chilli omáčkou a batátovým pyré 4 porce prsa: prsní filety s kůží ze dvou mladých divokých kachen, 2 lžíce slunečnicového oleje, lžíce másla,… 31. prosinec 2022 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Pečené orebice plněné nádivkou s brusinkami a mandlemi 2 orebice, 50 g kukuřičného kuskusu, 100 ml zvěřinového vývaru, menší sklenice brusinkového kompotu (390 g), 4 lžíce… 6. prosinec 2022 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Daňčí játra na rozmarýnu s fíky 600 g daňčích jater, 100 g sušených baby fíků, 2 červené cibule, 4 lžíce balzamikového krému s fíky,… 26. listopad 2022 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Svatomartinská divoká kachna 4 porce 1 kuchyňsky opracovaná divoká kachna, 2 syrové červené řepy, 16 malých brambůrek, 4 červené blumy, 4… 12. listopad 2022 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Polévka z černé čočky s grilovaným jelením hřbetem 400 g černé čočky, 300 g jeleního hřbetu bez kosti, 1,5 l zvěřinového vývaru, 2 mrkve, 1 malá… 28. říjen 2022 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Srnčí kuličky sumac v omáčce z granátového jablka na sumac kuličky:450 g mleté srnčí zvěřiny, 450 g mletého krůtího masa, 50 g jemných ovesných vloček, 1… 16. říjen 2022 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Mleté bifteky z divočáka ve slaninovém kabátku na bifteky: 250 g vepřového boku bez kosti, 110 g plece bez kosti z divočáka, 110 g jater… 23. září 2022 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Divoká kachna pečená s jablky a švestkami 4 porce 1 kuchyňsky opracovaná divoká kachna, 2 pevná jablka se zelenou slupkou, 12 čerstvých švestek, 2 šalotky,… 6. září 2022 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Paštika ze srnčích jater se šalvějovým máslem a brusinkovým želé 600 g srnčích jater, 100 ml portského, 80 ml smetany ke šlehání, 1 šalotka, lžíce jalovčinek, 1 lžička… 29. srpen 2022 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny